Ahad, 21 September 2014

PROMOSI CUTI SEKOLAH TOMMEE TIPPEE

PROMOSI CUTI SEKOLAH
Valid until 13/9/14 - 21/9/14



Jom grab sebelum habis...

CIRI CIRI MENARIK PADA BOTOL TOMMEE TIPPEE

* Closer to nature
* Colourful
* Design yang cantik & Menarik
* Anti Colic
* BPA FREE
* 9oz - 260ml
* Teat - Lembut & lebar seakan breast mom
* Sesuai untuk baby 0m - 4years
* Teat Saiz 1 (Slow Flow)
* 9/10 MUM AGREE "easy to switch between breast & bottle feeding"
* Original
* Material listing : Polypropylene and silicone

1st pay 1st serve.. Harga yang dipaparkan TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE RM6 SM / RM10 SS...



tommee tippee fiesta fun time

Ramai la pm... wasup dan telegram i untuk set tommee tippee fiesta ni...




Seriusly memang hot item i bulan ni saja 21 box dah jalan... 7batch... full booking...
Sebelum² ni semua cari colour my world tapi FIESTA warnanya lebih cantik & memikat opcoz yang paling latest...

Klau nak wassup i terus 0129024766..

harga???

I jual couple²... so tat mean 1set - 2pcs RM70 tak masuk postage

Postage rm6 sm / rm10 ss

Serius colour funky from fiesta amat mengiurkan.....






Ahad, 7 September 2014

Pengaruh RAINBOW LOOM... Aku ketagih

Lama gila aku tak masuk blog... perghh berhabuk... feuhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ni hah aku baru tergerak hati nak buat entry pasal rainbow loom... gila kau sekarang terngah hot & spicy kat mana2 semuanya tentang GETAH.. getah rambut dikait kait.. aku pon addict jugak...

Tapi uollss... aku beli ORIGINAL RAINBOW LOOM yang diiktiraf selamat.. bukan dari buatan china okey... KLIK untuk korang tahu macammana nak pastikan ORIGINAL atau tiruan.. serius yang getah dari cina tu korang tak akan dapat kait2 jadi secantik yang aku buat tu.. aku dah pernah beli.. tarik sikit dah putus.. penat sambung2 dah kena buat balik.. sudahnya aku beli yang original... PUAS HATI sebab getahnya tahan lasak n kuat susah nak putus.. tebal plak tu...


Korang kena jaga2 jangan nak share benda2 yang tak sahih... KLIK untuk berita pasal toxic CHARM ... charm ni apakebendanye plak... ala korang bukak je la link tu nanti korang tau... Insyallah RAINBOW LOOM takde toxic...





Gila aku perabih kat menatang ni je dah RM200.... laki aku bukan tahu pon.. dia tahu aku beli.. tapi bukan tahu berapa RM.. duit aku kihkihkihk... kalau dia tahu masakkkkk... Dia cakap aku penat2 niaga simpanlah jangan membazir.. degil aku ni... untuk anak2 sebenarnya.. sebab meresah aku nak rainbow loom... amiklah aku mak mithali.. beli kan je kahkahakah....




Cantikkan.. Terpikat... Order kat SINI
Pastu kalau korang nak tiru design2 yang cantik n mudah KLIK eh... konfirm korang cepat belajar...

Oklah malas nak merapu.. korang beli lah nanti korang akan jadi addict macam aku.. daaaaaaaa