Ahad, 7 September 2014

Pengaruh RAINBOW LOOM... Aku ketagih

Lama gila aku tak masuk blog... perghh berhabuk... feuhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ni hah aku baru tergerak hati nak buat entry pasal rainbow loom... gila kau sekarang terngah hot & spicy kat mana2 semuanya tentang GETAH.. getah rambut dikait kait.. aku pon addict jugak...

Tapi uollss... aku beli ORIGINAL RAINBOW LOOM yang diiktiraf selamat.. bukan dari buatan china okey... KLIK untuk korang tahu macammana nak pastikan ORIGINAL atau tiruan.. serius yang getah dari cina tu korang tak akan dapat kait2 jadi secantik yang aku buat tu.. aku dah pernah beli.. tarik sikit dah putus.. penat sambung2 dah kena buat balik.. sudahnya aku beli yang original... PUAS HATI sebab getahnya tahan lasak n kuat susah nak putus.. tebal plak tu...


Korang kena jaga2 jangan nak share benda2 yang tak sahih... KLIK untuk berita pasal toxic CHARM ... charm ni apakebendanye plak... ala korang bukak je la link tu nanti korang tau... Insyallah RAINBOW LOOM takde toxic...





Gila aku perabih kat menatang ni je dah RM200.... laki aku bukan tahu pon.. dia tahu aku beli.. tapi bukan tahu berapa RM.. duit aku kihkihkihk... kalau dia tahu masakkkkk... Dia cakap aku penat2 niaga simpanlah jangan membazir.. degil aku ni... untuk anak2 sebenarnya.. sebab meresah aku nak rainbow loom... amiklah aku mak mithali.. beli kan je kahkahakah....




Cantikkan.. Terpikat... Order kat SINI
Pastu kalau korang nak tiru design2 yang cantik n mudah KLIK eh... konfirm korang cepat belajar...

Oklah malas nak merapu.. korang beli lah nanti korang akan jadi addict macam aku.. daaaaaaaa