Jumaat, 23 Mei 2014

Bantu 9 Orang Anak Yatim Piatu Di Rawang

Feedback dari Kak Rohaidah... Regular Customer yang dah banyak kali order


Ni 1st time dia order... Terus order 5 balang


2nd time kak ni order 7 balang.. Mula-mula rase cam nak pos tapi sebab 7 balang tu cam banyak je nak masuk kotak pastu kalau pos 5-7 hari baru sampai... Alamat pon batu caves cakap kat suami ahad leh hantar tak?? So delivery je


Pastu tak sampai seminggu... Akak ni order lagi...


Aku dapat wassup lagi memula akak ni nak order 5 balang, pastu tukar ke 7 balang pastu 10 Balang...  Ada sedikit perbualan mengenai #anak_yatim_9orang_duduk_rawang perbualan seterusnya biarla rahsia ye cuma nak bagitau thanks a lot sebab percaya kat aku n order #crunchy_popia_nestum_horlick lagi... 
Alhamdulillah syukur dengan rezeki yang diberi olehNya..


Customer percayakan kita... 
Moga Allah limpahkan lagi rezeki kepada mereka yang banyak support orang melayu kita berniaga.... terutamanya kat customer2 aku...
Tanpa mereka siapalah aku...
cewah...



DALAM REZEKI KITA ADA REZEKI ORANG LAIN..TANGAN YANG MEMBERI LEBIH BAIK DARIPADA MENERIMA...MEREKA MEMERLUKAN BANTUAN...BANTULAH DENGAN APA CARA SEKALIPUN. INSYAALLAH BALASAN YANG BAIK ITU DARI ALLAH JUA...

Ini alamat tempat tinggal 9 adik beradik yatim piatu.

Alamat:
06 -30, Blok Dahlia.
Taman Tun Teja
48000 Rawang
Selangor


9 adik beradik ni kematian ayah 7 tahun lalu dan pada MAC 2014 ibu mereka pula kembali kerahmatullah.

1. Hanya kakak yang sulung bekerja di Puchong..
2. Anak kedua terpaksa berkorban mengambil alih tugas arwah ibubapa mereka.
3. 5 org masih blajar di sekolah menengah, sekolah rendah dan tadika
4. Yang palingg bongsu dalam lingkungan 3 tahun..

Rumah kat flat tu rumah sewa..

Sebarang sumbangan boleh di salurkan kepada:

Nur Syafiqa binti Othman

017-5220817

Acc Bank Islam

08040028179413




Tiada ulasan:

Catat Ulasan